Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

fenerbahce grundig galatasaray aroma erkekler voleybol ligi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/10/2012 - 21:00 GMT+2

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe Grundig karşısında gülen taraf 3-1'le Galatasaray oldu.

galatasaray voleybol erkek

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Galatasaray maça kaptan Ulaş Kıyak, Vladimir Nikolov, Bojan Janic, Erhan Dünge, Tomi Coskovic, Murathan Kısal ve liberoda Teodor Salparov'la başlarken, Fenerbahçe Grundig'in ilk altısı Marshall, Bjelica, Miljkovic, Turgay, Ahmet, Arslan ve liberoda Serkan'dan oluşuyordu. Setin ilk anından itibaren sert bir mücadele ortaya kondu. İlk teknik molaya 8 - 6 Fenerbahçe Grundig önde girerken, sadece ev sahibi takımın taraftarlarına açık olan tribünlerden gelen ses bombaları sonucunda, Fenerbahçe Grundig kaptanı Arslan Ekşi, Baş Hakem Sn. Akıncı tarafından uyarı aldı. İkinci teknik mola 16 - 13 Fenerbahçe Grundig üstünlüğü ile geldi. Setin üçüncü bölümünde Galatasaray önce eşitliği yakaladı ve Bojan ve Erhan'ın etkili servislerinin de desteği ile öne geçti. Set 22 - 25 Galatasaray üstünlüğü ile bitti.
Hızlı rallilere sahne olan ikinci setin ilk teknik mola düdüğü 8 - 6 Fenerbahçe Grundig üstünlüğü ile çaldı. Sert ve başa baş giden setin ikincip teknik molasına Fenerbahçe Grundig 16 - 15 önde girdi. Setin üçüncü bölümü, uzun süren rallilere sahne oldu. 25 - 19 Fenerbahçe'nin lehine biten set, durumu 1 - 1 yaptı.
Galatasaray üçüncü sette sahaya aynı ilk altı ile çıktı. Skoru 3 - 0'dan geri getiren Galatasaray, ilk teknik molaya 6 - 8 önde girdi. Seri hücumlarla geçen setin ikinci teknik molası 13 - 16 Galatasaray üstünlüğü ile çaldı. Kaptan Ulaş'ın servislerinin etkili olduğu set, 18 - 25'lik skorla Galatasaray'ın oldu. Galatasaray 1 - 2 öne geçti.
Dördüncü sette de temposunu koruyan Galatasaray seti 22-25 aldı ve güçlü rakibini 3-1'le geçerek puanını 9'a çıkardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam