Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Halkbank'ta hedef Fener

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 19/03/2012 - 12:40 GMT+2

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde zirveye oynayan Halkbank'ta, antrenör Veselin Vukoviç, ''Takım olarak iyi oynuyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor'' dedi. 

halkbank, erkek, voleybol, 2012

Görsel kaynağı: AA

Ligde 20. hafta maçında Belediye Plevne'yi 25-11, 25-20 ve 25-22'lik setlerle 3-0 yenen ekipte gözler, 21 Mart Çarşamba günü yapılacak Fenerbahçe Grundig maçına çevrildi. 
Ligdeki 20. maçında 17. galibiyetini alan Halkbank'ta antrenör Vukoviç, zorlanmadan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, geride kalan maçları da kazanmak istediklerini söyledi. Vukoviç, ilk hedeflerinin, derbi niteliği taşıyan Fenerbahçe Grundig maçından galibiyetle ayrılmak olduğunu ifade etti. 
Halkbank Voleybol Şube Sorumlusu Selahattin Süleymanoğlu da alınan 3 puandan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Her maça aynı ciddiyetle çıktıklarını ve bunun çok büyük önem taşıdığını dile getiren Süleymanoğlu, şöyle konuştu: 
''Oyuncularımız bir engeli daha kayıpsız aştı. Hedefimiz kalan maçlarımızı kazanmak. Bu, finallere daha moralli çıkmamızı sağlayacak. Çarşamba akşamı bizleri çok daha güçlü bir ekip bekliyor. Fenerbahçe Grundig ile liderlik maçına çıkacağız. Umarım o karşılaşmadan da 3 puanla ayrılırız. Teknik heyet ve oyuncularımıza olan güvenimiz tam.''
Başkent ekibi, Fenerbahçe Grundig maçının hazırlıklarına yarın yapılacak antrenmanla devam edecek. Zorlu maç öncesinde Fenerbahçe 53.90 puanla 1'inci, Halkbank ise 53.80 puanla 2. sırada bulunuyor. 
Ligde 21 Mart Çarşamba günü TVF Başkent Salonu'nda yapılacak Halkbank - Fenerbahçe Grundig maçı, saat 18.30'da başlayacak. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam