Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şampiyon Fenerbahçe

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/04/2012 - 22:02 GMT+3

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde Fenerbahçe Grundig, Arkas'ı 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

fenerbahçe grundig

Görsel kaynağı: AA

Çanakkale'de düzenlenen Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi Play-Off final serisinin üçüncü ve son maçında Arkasspor'u rahat bir oyundan sonra 3-0 yenen Fenerbahçe Grundig üst üste üçüncü, son beş sezonda dördüncü şampiyonluğa ulaştı.
Bu sezon Süper Kupa ve Teledünya Türkiye Kupası'ndan sonra müzesine üçüncü kupayı götüren sarı-lacivertli voleybolcular maçın ardından salondaki taraftarlarla birlikte büyük sevinç yaşadı.
Fenerbahçe'ye Play-Off'ta üst üste beşinci kez geçilen Arkas ise, ligdeki ikincilikle bu yıl Final-Four oynadığı Şampiyonlar Ligi'ne gelecek sezon da katılacak olmakla teselli buldu.
Anafartalar Spor Salonu'ndaki ilk set seride daha önce oynanan iki maçta olduğu gibi Fenerbahçeli Miljkovic-Marshall ikilisi ile Arkaslı Agamez-Burutay ikilisini karşılıklı sayılarına sahne oldu. Çekişmeli geçen mücadelede Marshall önce Agamez'e yaptığı blokla takımını 24-23 öne geçirdi ardından hücumda smaçla sayıyı bulup seti 25-23 sarı-lacivertli ekip lehine bitirdi.
İlk seti alıp moral avantajını ele geçiren Kanarya, ikinci sette Emre'nin bloklarıyla 3-0'lık seri yakaladı. Arkas, oyunda dengeyi kurup öne geçse de rakibe blok şansı tanımayan Fenerbahçe, Emre'nin servisleri, Marshall'ın smaçlarıyla üst üste sayılar bulup 25-20'lik skorla 2-0 öne geçti.
Üçüncü ve son sette salonu dolduran taraftarının da desteğini iyice arkasına alan Kanarya rahat bir oyunla seti 25-21 maçı da 3-0 kazandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam