Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Torul'dan teşekkür mesajı!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/10/2013 - 11:35 GMT+3

Gümüşhane Torul Gençlik ve Spor Kulübü'nün Başkanı Özden Bostan, kulübe maddi ve manevi destek sözü veren tüm Gümüşhanelilere teşekkür etti.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Bostan, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane Torul Gençlik ve Spor Kulübünün ligde kalarak Gümüşhane'yi temsile devam etmesi yönünde yönetimde yer alan tüm isimlerin, maddi ve manevi katkı sağlamayı taahhüt ettiklerini belirtti.
Kısa süre içerisinde ulaştıkları Gümüşhanelilerin, yeni oluşturulan yönetimde yer almasalar da imkanları ölçüsünde katkı sağlayacaklarını beyan etmelerinden mutluluk duyduklarını ifade eden Bostan, şunları kaydetti:
"Bu sebeple yönetim kurulunda yer alan, desteğini esirgemeyeceğini beyan eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Bu birlikteliğin oluşmasında başlangıçtan itibaren bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen ve bize geceli gündüzlü zaman ayıran, ilerleyen süreçte desteklerini artırarak vereceklerini beyan eden Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Torul Kaymakamı Recai Karal ve Torul Belediye Başkanı Selami Bostan'a teşekkür eder, saygı ve şükranlarımı sunarım."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam