Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kadınlar Voleybol Ligi - Galatasaray'dan Darnel çiftiyle ilgili açıklama

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/03/2013 - 18:36 GMT+2

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, Neslihan – Orkun Darnel çiftinin boşanması sonrası basında çıkan iddialar üzerine açıklamalarda bulundu.

neslihan darnel

Görsel kaynağı: AA

Fotospor’dan Barış Kaygusuz’a konuşan Cibara, Neslihan ve Orkun Darnel’in menajerlik şirketi kurup İtalyan oyuncuları Galatasaray’a transfer ettikleri iddiaları üzerine, “Sözde N&O isimli bir şirket varmış. Böyle bir şey yok. Gazetelerde çıkanlar çok çirkin. Oyuncuların menajerliğini Orkun Darnel yapmıyor. Kendisi sadece takımımızın genel menajeri” ifadelerini kullandı.
Darnel çiftinin boşanma sebebi olarak gösterilen İtalyan voleybolcular Gioli ve Lo Bianco hakkında da konuşan sarı-kırmızılı yönetici, iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Cibara sözlerini şöyle tamamladı:
“İddialar tamamen asılsız ve çirkin. Gioli de evli barklı bir insan. Biz hep beraber, oyuncuların aileleriyle birlikte maçları izliyoruz. Böyle bir şey kesinlikle yok. Bunları takımlara, kulüplere taşımamak gerek. Orkun ve Neslihan Darnel'in boşanmasının yazıldığı gibi ihanetle ilgisi yok. Kendileri uygun görürlerse açıklarlar. Bunlar aile içinde konuşulacak özel konular.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam