Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kadınlar Voleybol Ligi - Glinka voleybolu bıraktı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/07/2013 - 17:41 GMT+3

Vakıfbank'ın başarısında büyük pay sahibi olan Malgorzata Glinka voleybola veda etti.

Malgorzata Glinka - Vakıfbank

Görsel kaynağı: AA

Acıbadem Kadınlar Voleybol Ligi'nde Eczacıbaşı VitrA'yı play-off final serisinde 3-0'lık skorla geçerek 2012-2013 sezonunda namağlup şampiyonluğa ulaşan Vakıfbank, bu başarısını kutladı.
Swissotel'de düzenlenen kutlama programında Vakıfbank'ın yönetici, teknik heyet ve oyuncuları bir araya geldi. Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan'ın yanı sıra toplantıya, yöneticiler, antrenör Giovanni Guidetti ile yardımcıları ve oyuncular katıldı.
Guidetti: Tüm oyuncuları kullandık
Takımına bir sezonda 3 kupa kazandıran İtalyan antrenör Giovanni Guidetti ise yönetimin tüm isteklerini yerine getirdiğini ve bu şekilde başarıya ulaştıklarını dile getirdi.
Guidetti, sezon boyunca tüm oyuncuları kullandıklarını ifade ederek, "Sadece 6 kişi değil, kadrodaki bütün oyuncular oynadı. Yüksek seviyede oyuncu kadrosu var. Kazanan oyuncularla başarı geldi. Dünyanın en iyi teknik ekibiyle çalıştım. Bu sezonu iyi kutlayalım, çünkü bu tür başarılar çok yaşanmıyor. Önümüzdeki sezon 5 kupa hedefi var. İnşallah bu kupaları alırız" şeklinde konuştu.
Takım kaptanı Gözde Sonsırma, kadrodaki oyuncular olarak Türk kadınını çok iyi temsil ettiklerini vurgulayarak, "Dünyanın en iyi antrenörüne ve teknik ekibine sahibiz. O yüzden kupayı aldık. Bu işin altında imzamız olduğu için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
Glinka veda etti
Voleybol kariyerini noktalayan Vakıfbank'ın Polonyalı oyuncusu Malgorzate Glinka, teknik ekip ve takım arkadaşlarına veda etti.
Glinka'ya Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan plaket verdi. Duygusal anlar yaşayan Polonyalı oyuncu, gözyaşlarını tutamadı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam