Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kızlar hedeften uzaklaştı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/11/2010 - 14:39 GMT+2

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Japonya'ya 3-1 yenilen Milli Takım oyuncuları, karşılaşmanın ardından NTV Spor yayınında rakibin iyi defansının dirençlerini kırdığını söylediler.

turkiye japonya 2010

Görsel kaynağı: Reuters

Japonya maçından sonra açıklamalarda bulunan Naz Aydemir, “Japonya’ya büyük saygımız var. Onların açıklarını yakaladık fakat çok iyi servis attılar. Manşette problemler yaşayınca hücumda da sorunlar ortaya çıktı. Üçüncü setten sonra gardımız düştü” dedi. Sonraki maçlar için de değerlendirmeler yapan Aydemir, “İlk dört hedefimiz vardı ama bu hedefimiz mucizelere kaldı” şeklinde konuştu.
Japonya maçında sahadaki en iyi oyunculardan bir tanesi olan Esra Gümüş, Japonya’nın ev sahibi avantajını çok iyi kullandığını söylerek, “Rakibimizin en büyük silahları iyi defans yapıp, hatasız servis atmalarıydı. Bunu biliyorduk fakat topu öldürmekte zorlanınca sinirlerimize hakim olamadık ve gardımız düştü. Turnuva henüz bitmedi ama ilk dört hedefimize çok uzak duruyoruz” ifadelerini kulland
Libero Gülden Kayalar da Asya takımlarının en iyi özelliklerinin iyi defans yaptıklarını söyledi ve şunları söyledi: “Bu maç bizim için kilit bir maçtı. Oyuna güzel başladık fakat iyi defans yaparak direncimizi kırdılar. Bundan sonraki maçları kazanmak istiyoruz. Bir gün dinleneceğiz. Kendimizi toparlamamız lazım.”
Maç sonundan basın toplantısını katılan Milli voleybolcu Neslihan Darnel ise kendileri için çok zor bir maç olduğunu dile getirerek, ''Neredeyse hiç oynayamadık. Japonya çok iyi defans yaptı. Çok mutsuzuz'' dedi.
Darnel Japon bir gazetecinin, ''Servis tekniğinizi bu maçta neden değiştirdiniz?'' sorusunu ise, ''Salonun ışıkları nedeniyle smaç servis atamadım. Bu salonda smaç servis atarken topu son anda göremiyorum. Bu nedenle servisimi değiştirdim'' şeklinde yanıtladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam