Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arkas, Fenerbahçe'yi yenmek istiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/04/2014 - 17:00 GMT+3

Arkas Spor Antrenörü Hoag: Eğer Galatasaray maçındaki güzel oyunumuzu sürdürürsek Fenerbahçe'yi de elemememiz için bir neden yok.

arkas

Görsel kaynağı: Eurosport

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Play-Off turunda yarı finale yükselen Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, Galatasaray maçındaki güzel oyunlarını sürdürmeleri halinde Fenerbahçeyi de eleyebileceklerini belirtti.
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi Play-Off yarı final ilk maçında 8 Nisan Salı günü İzmir'de Fenerbahçe Grundig ile karşılaşacak olan Arkas Sporlu voleybolcular, spor okullarındaki öğrenciler ile buluştu. 200'e yakın öğrenci ve çok sayıda velinin bulunduğu organizasyona mavi beyazlı voleybolcular da eksiksiz olarak katıldı. Ağabeylerine voleybol ve Fenerbahçe Grundig maçı ile ilgili görüşlerini soran minik sporcular, daha sonra bol bol imza alıp hatıra fotoğrafı çektirdi.
Arkas Spor Antrenörü Glenn Hoag, sarı lacivertli ekip ile çok zorlu maçlar oynayacaklarını belirtirek, "Eğer Galatasaray maçındaki güzel oyunumuzu sürdürürsek Fenerbahçe'yi de elemememiz için bir neden yok" dedi.
Kaptan Erhan Dünge ise minik sporculara voleybolun çok güzel bir spor olduğunu ancak eğitimlerini de aksatmamaları gerektiğini belirtti.
Mavi beyazlı ekibin yabancı oyuncularından Urnaut, salı günü tüm minik sporcuları ve taraftarları salona davet ederek Fenerbahçe Grundig karşılaşmasında destek istedi. Schmitt ise, bu spora 18 yaşında başlamasına karşın çok çalışarak iyi bir voleybolcu olduğunu ifade etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam