Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'nin rakipleri

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 27/10/2010 - 23:57 GMT+3

Ülkemizi ilk kez yapılacak FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda temsil edecek Fenerbahçe'nin rakipleri belirlendi. Sarı-lacivertliler C Grubu'nda Brezilya devi Osasco ve Tayland'dan Federbrau ile oynayacak. Fenerbahçe Acıbadem ilk ikiye girerse yarı final oynayacak.

Fenerbahce Acibadem

Görsel kaynağı: AA

Katar'da altı takımın katılımıyla düzenlenecek şampiyonada Fenerbahçe Acıbadem ilk maçını 16 Aralık'ta dünyanın en güçlü ekiplerinden Osasco ile yapacak. İkinci maç ise 19 Aralık'ta Tayland şampiyonu Federbrau'ya karşı.
Diğer grup olan D Grubu'nda ise Şampiyonlar Ligi şampiyonu Foppapedretti Bergamo'nun yanı sıra Kenya'nın Prisons ve Dominik Cumhuriyeti'nin Mirador ekipleri var. Bu gruptan İtalyan ekibi Bergamo'nun birinci çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. İki Avrupalı'nın finalde eşleşmesi hâlinde ise geçen yıl Fenerbahçe'nin Bergamo'ya kılpayı kaybettiği Şampiyonlar Ligi finalinin rövanşı nefesleri kesecek.
Fenerbahçe Acıbadem bu sene kadrosuna Fofao, Christiane Fürst, Liubov Kılıç ve Kasia Skowronska gibi dünya yıldızlarını kattı ve Avrupa'nın en güçlü kadrolarından biri olarak gösteriliyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam