"Çığır açan bir zafer"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/03/2011 - 12:53 GMT+2

Voleybol Milli Takımlar Antrenörü Marco Aurelio Motta, Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u elde ettiği başarı nedeniyle kutladı.

marco aurelio motta

Görsel kaynağı: AA

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin İstanbul'da düzenlenmesi ve Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un şampiyon olmasının müthiş bir spor olayı olduğunu ifade eden Motta, kulüp yöneticilerini, çalışanlarını ve oyuncularını “gösterişli ve çığır açan zafer” için tebrik etti.
Tüm zaferlerin değerli olduğunu düşünmesine karşın mücadelenin, çok çalışmanın ve takım ruhunun yoğun olduğu başarıların asla unutulamayacağını kaydeden Motta, “Onlar sadece fiziksel veya teknik üstünlüğün değil, kolektif çalışmanın da başarı için ne kadar belirleyici olduğunu gösterdiler. Takım oyununun önemi, genç oyunculara ve antrenörlere, çok çalışarak ve birlikte hareket ederek büyük zaferler kazanılabileceği yönünde ilham vermesidir. Bu Türk voleybolu için çok önemli bir örnektir” dedi.
Yıldız kızlar kampa
Bu arada, Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı adayları 25-26-27 Mart tarihlerinde Ankara'da kamp yapacak.
Motta, kamplar ve hazırlık maçları yaparak tempoyu sürdürmek istediklerini belirterek, kampı düzenleme amaçlarının, sporcuların son durumlarını görmek ve birbirleriyle birlikte olma alışkanlıklarını kaybetmemek olarak açıkladı. Motta, kısa dönemli kampları tekrarlayacaklarını da sözlerine ekledi.
Kampa şu sporcular davet edildi: “Ada German (Galatasaray), Selin Çelençe (Eskişehir DSİ), Beyza Demirtaş, Ceren Ballı (Anadolu Üniversitesi), Zeynep Düber (Vakıfbank), Yaren Yapıcı, Hande Baladin, Burcu Yönder, Janset Cemre Kul (Eczacıbaşı), Ecem Zora, Merve Aktaş, Sıla Demirtaş (Gazi Üniversitesi),Gamze Civak, Burcu Ünsal (Koç İ.Ö.O.S.K.), Cansu Nur İsmailoğlu (Fenerbahçe), Ece Kozdere (Karşıyaka), Didem Kale, Pelin Araoğuz (Vakıfbank G.S. İstanbul), Nergis Özcan (Mersin Toros Koleji), Zeynep Oturan (Eryaman Voleybol S.K.), Ece Rabia Yılmaz (Arkas Spor), Ceren Karagöl, Gözde Keskin, Aslı Tabak (İller Bankası), Elif Çolak (Adana DSİ), Ayşegül Girgin (Karşıyaka)”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam