Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe çeyrek finalde

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/02/2012 - 23:29 GMT+2

Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off 1. tur rövanş maçında Fenerbahçe Universal, Çek Cumhuriyeti'nin Modranska Prostejov takımını 3-0 yendi.

fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe Universal Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi 16’lı play-off etabı rövanş maçında, VK Modranska PROSTEJOV ile Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaştı. Çek Cumhuriyeti’nde oynanan ilk maçı 3-1 kazanan sarı-lacivertliler, evinde oynadığı rövanş maçından ise 3-0 galip ayrılarak, adını çeyrek finale yazdırdı. Fenerbahçe çeyrek finalde Azerbaycan ekibi Rabita Bakü ile karşılaşacak.
Maça iyi başlayan Fenerbahçe ilk teknik molaya 8-3, ikinci teknik molaya da 16-11 önde girdi. 21-15’ten sonra Prostejov yavaş yavaş farkı kapatmaya başladı. Setin sonunda hata yapmayan ev sahibi seti 27-25 alarak maçta 1-0 öne geçti.
İkinci sete karşılıklı sayılarla başlarken, Fenerbahçe Universal ilk teknik molayı 8-7’yle geçti. Teknik mola sonrası daha rahat bir oyun ortaya koyan Takımımız Tom Logan, Eda ve Kim’le sayılar kazandı. İkinci teknik molayı 16-11 önde geçen seti 27-19 alarak durumu 2-0 yaptı.
Son sette rakibine oyunu kabullendiren ev sahibi sayı bulmakta zorlanmadı. Bloklarda etkin olan Fenerbahçemiz ilk teknik molaya 8-3 ikinci teknik molaya da 16-10 önde girdi. Shashkova ve Eda ile etkili olan Fenerbahçe seti 25-14 maçı da 3-0 kazandı. Karşılaşmanın en skorer ismi 13 sayıyla Logan Tom oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam