Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Fenerbahçe Grundig bu kadar iyi oynayacağımızı beklemiyordu"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 09/04/2016 - 20:36 GMT+3

Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin ilk maçında Fenerbahçe Grundig'i 3-0 yenen VakıfBank'ta finale yükselmenin mutluluğu yaşanıyor.

Giovanni Guidetti

Görsel kaynağı: Eurosport

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, çok güzel bir galibiyet elde ettiklerini dile getirerek, "Her şeyden önce müthiş bir maç oynadık. Genç bir takımız ve burada birçok oyuncumuz ilk kez böyle büyük bir sorumluluğu aldı. Buna karşın bunun üstesinden gelmeyi başardı. Tek kelimeyle takım gibi oynadık. Yarın rakibimiz kim olursa olsun kendi oyunumuzu oynadığımız takdirde kazanacağımıza inanıyorum. Şimdi bu maçı bir kenara bırakıp finale odaklanmalıyız. Çünkü henüz hiçbir şey kazanmadık." diye konuştu.
Karşılaşmada oyuncularının çok iyi bir motivasyonla oynadığını vurgulayan Guidetti, şunları söyledi:
"Oyuncularım harika bir motivasyonla mükemmel bir maç çıkardı. Fenerbahçe Grundig bu kadar iyi oynayacağımızı beklemiyordu. Onlara çok zorluk çıkardık. Bizim oyunumuza çözüm bulamadılar. Yaptığımız değişikliklerde şanslıydım. Yaptığım her değişiklik oyuna pozitif katkı yaptı. Hill, Melis ve Çağla gibi... Kim'i durdurmak için ekstra bir formülümüz yoktu. Kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık ve başarılı olduk. Zor bir final bizi bekliyor."
VakıfBanklı oyuncu Gözde Kırdar da kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını anlatarak, "İnşallah yarın kupayı alan biz oluruz. Kim gelirse gelsin yenmek zorundayız. İnşallah güzel bir oyun ortaya koyup, Türkiye'ye kupayı götürürüz. Fenerbahçe'ye de bol şans diliyorum. İnşallah altını biz alırız, bronzu da onlar alır." ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam