Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Koç'tan Vakıfbank'a tebrik

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 21/03/2011 - 17:30 GMT+2

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, Fenerbahçe Acıbadem'in ev sahipliğinde İstanbul'da yapılan Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u tebrik ederek, şampiyonluğun Türkiye'ye nasip olduğunun altını çizdi.

ali koç

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe Kulübü'nün radyosu Radyo Fenerbahçe'de 2'de 1 programına telefonla konuk olan Koç, ''Dörtlü Final''in ardından Türkiye'ye takım sporlarında ilk kez Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun geldiğini ifade ederek, ''Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'u tebrik ediyorum. Kupa bize nasip olmadı, ama şampiyonluk ülkemize nasip oldu. Bu büyük bir başarı'' dedi. 
Ali Koç, geçen sene ikinci oldukları için bu yıl şampiyonluktan başka sonucun kendileri için başarı sayılmayacağını ifade ederek, ''Yaptığımız yatırımlarla bu sezon hedefimiz şampiyonluktu. Ama sporda hiçbir şeyin garantisi yok. Kazanabileceğimize inanıyorduk. İki takım arasında büyük bir fark yok. Beşinci sette 7-2 öndeyken, farkın kapanmasını engelleyemedik. Fenerbahçe, kadın voleybolunda Avrupa Şampiyonluğu'nu kaçırdığı için düş kırıklığı yaşıyor. Bu, Fenerbahçe'nin voleybolda nereden nereye geldiğinin göstergesidir” diye konuştu. 
Fenerbahçe'nin voleybolda yatırım yapmasıyla diğer takımların da yatırım yaptığını anlatan Koç, şunları söyledi: ''Biz iyi stat yapıyoruz, Kayseri'de Seyrantepe'de de oluyor. Voleybolda Fenerbahçe ciddi yatırım yapınca diğerleri de iyi yatırım yaptılar. Bunun sonunda 'Dörtlü Final'de dört takımın ikisi Türk oldu. Fenerbahçe Acıbadem'e teşekkür ediyorum. Vakıfbank GSTT'nin de daha önce iki Avrupa kupası vardı, şimdi Şampiyonlar Ligi Kupası da oldu. Tribünler doldu, voleybol okullarına talep arttı. Fenerbahçe Kulübü'nün yatırımları sayesinde voleybolda çok iyi şeyler oldu.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam