Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Vakıfbank finalde

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/03/2011 - 21:46 GMT+2

Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup edip finale çıktı. Vakıfbank yarın finalde saat 18.00'de Rabita Bakü ile karşılaşacak. Ev sahibi Fenerbahçe ise saat 15.00'te üçüncülük maçında Scavolini Pesaro ile karşılaşacak.

vakıfbank

Görsel kaynağı: AA

İlk sete taraftarının da desteğiyle harika başlayan Fenerbahçe ilk teknik molaya 8-1 önde girerken ikinci teknik molaya da 16-9’luk skorla önde girdi. Setin kalan kısmında da üstünlüğünü koruyan sarı-lacivertliler ilk seti 25-19 almayı başardı.

İkinci sete etkili servislerle başlayan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom üst üste sayılarla 8-6 öne geçmeyi başardı. İlk setteki oyunundan eser olmayan Vakıfbank, Nilay’ın da oyuna harika katkısıyla ikinci seti 25-21 kazanıp maça yeniden tutundu.
Üçüncü sete iki takımda karşılıklı sayılarla başladı. Teknik molaya 8-6 Fenerbahçe üstünlüğü ile gidilirken, etkili oyununu sürdüren sarı-lavicertliler ikinci teknik molaya ise 16-11’lik üstünlükle gitti. Teknik moladan sonra Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom farkı iki sayıa indirdi ama Fenerbahçe rakibinin farkı eritmesine izin vermedi ve üçüncü seti 25-21 kazandı.
Dördüncü sete etkili başlayan Vakıfbank GSTT, ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Fenerbahçe aradaki farkı bir ara iki sayıya indirse de ikinci teknik molaya16-11’lik Vakıfbank GSTT üstünlüğü ile girildi. Servislerdeki etkinliğini setin geri kalanında da sürdüren Vakıfbank dördüncü seti 25-19 kazandı.
Vakıfbank GSTT son sene üst üste hatalarla başlayınca, Fenerbahçe skoru 4-1’e getirdi. Daha sonra toparlanan Vakıfbank etkili oyunuyla 8-7 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin son bölümü ise büyük bir heyecana sahne oldu. Önce Fenerbahçe 9-8 öne geçti, ardından ise Vakıfbank sette 10-9 öne geçti. Üstün oyununu set sonuna kadar sürdüren Vakıfbank son seti de 15-11 kazanarak adını finale yazdırdı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam