Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Vakıfbank'a dişli rakip

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/01/2012 - 15:21 GMT+2

Vakıfbank Türk Telekom, Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki son maçında, yarın İtalyan temsilcisi Volley Bergamo'yu ağırlayacak.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

D Grubu'nda 11 puanla lider durumda bulunan ve bu maçı da kazanarak grup maçlarını ilk sırada bitirmek isteyen Vakıfbank Türk Telekom'da antrenör Giovani Guidetti, kendileri için önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, ''Kazanırsak lider tamamlayacağız. Takım halinde bu maça odaklanmış durumdayız. Tüm oyuncuların çok iyi bir şekilde konsantre olduğunu söyleyebilirim. Zirveyi gerçekten istiyoruz. Bergamo, iyi oyunculardan kurulu ve formu giderek yükselen bir takım. Çok zor bir maç olacak ancak kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.
Vakıfbank Türk Telekom takım kaptanı Gözde Sonsırma ise rakipleri Volley Bergamo'nun Azerrail Bakü'yü yenmesiyle yarınki maçın daha önemli hale geldiğini aktararak, ''Şu an 1 puan farkla grup lideriyiz ve grubu ilk sırada tamamlamak için bu maçı kazanmamız çok önemli. Volley Bergamo karşısında ilk maçta 3-0 galip gelmiştik. Ancak çok kaliteli ve iyi oyunculardan kurulu bir takımla karşılaşacağız. Bu nedenle maçın öneminin ve ciddiyetinin farkında olarak sahaya çıkacağız. Kazanmak için her şeyi yapacağız'' ifadelerini kullandı.
Vakıfbank Türk Telekom-Volley Bergamo mücadelesi, Burhan Felek Spor Salonu'nda saat 19.30'da başlayacak ve mücadele TRT HD'den naklen yayınlanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam