Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Dillere destan şampiyona"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 12/03/2012 - 13:22 GMT+2

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul'da düzenlenen 14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nı ''dillere destan'' olarak nitelendirerek, şampiyona ile önemli bir sınav verildiğini belirtti. 

suat kılıç kilic

Görsel kaynağı: AA

Bakan Kılıç, ''Bu şampiyonada sadece bakanlığımız ve hükümetimiz değil, gazetelerin spor sayfaları da önemli bir imtihan verdi. Medyadaki tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bu etkinlik, Türkiye'de futbol dışında başka branşların olduğunu ve bunlara ilgi gösterilmesi gerektiğini de gösterdi.'' 
Bir gazetecinin, şampiyonaya katılan bir sporcunun, bazı hakemlerin yeni kuralları bilmediğine yönelik açıklamasını hatırlatması üzerine Kılıç, bu konuda yorumu Uluslararası Atletimiz Federasyonları Birliği'ne (IAAF) bıraktığını kaydetti. 
Şampiyona öncesi, Ataköy Salonu'nun zamanında hazır olup olmayacağı yönünde çok sayıda tartışma yapıldığını dile getiren Kılıç, ''Salonun içinde veya dışında en ufak aksaklık, olumsuzluk olmadı. Bir tabanca patlaması olayı aksaklık gibi yansıtılmak istendi ama o da IAAF'ın getirdiği bir teçhizattı. O noktada en ufak bir aksilik olmadı'' diye konuştu. 
Kılıç, futbol dışındaki ulusal ve uluslararası aktivitelerin, gençlikle ilgili çalışmaların medya tarafından kamuoyuna daha fazla duyurulmasını istedi. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam