Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dobrynska ilk açıklama

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/03/2012 - 00:36 GMT+2

İstanbul'da düzenlenen Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda 5013 puanla dünya rekoru kıran Natallia Dobrynska, rekoru kırdıktan hemen sonra Eurosport.com Türkiye'den Çağrı Develioğlu'yla konuştu.

2012 World Indoors Athletics Championships Nataliya Dobrynska

Görsel kaynağı: Reuters

Eurosport.com Türkiye'nin konuşlandığı basın tribünün hemen solunda heyecanlı bir aile var. Ukrayna yazılı eşofmanlarıyla büyük heyecan yaşayan bu isimler az sonra dünya rekoru kıracak olan Dobrynska'nın anne ve babasından başkası değiller.
Büyük coşku ve heyecan içindeki annesinin kolunu ufaktan dürtüp kızınız mı diye soruyorum. Yanıt olumlu. Az sonra resmi puanlar açıklanıyor ve lider konumdaki Jessica Ennis, ikinciliğe inip büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Yanımda ise Dobrynska'nın ailesi çılgına dönmüş durumda. Biricik kızları şampiyon olmuş!
Ukraynalı aile yanımda sevinç nidâları atarken ben aşağıya doğru yol alıyorum. Şampiyon ve rekortmen atletin yanına...
Büyük bir kalabalık içinden sevinçle yanımıza gelen başarılı atlet, şunları söylüyor;
picture

Dobrynska, çağrı develioğlu

Görsel kaynağı: Eurosport

"Kendimi çok iyi hissediyorum. Bugün benim günüm! Rekoru kırdığım için hiç şaşırmadım. Buraya kendime güvenerek geldim ve bunu başarabileceğimi biliyordum. Mental olarak bu rekoru kırmak için uzun süredir hazırlanıyordum. Daegu'dan sonra hep üstüme bir şeyler koydum. Şu anda hiç olmadığım kadar mutluyum ve ailem burada, İstanbul'da buna şahit olduğu için mutluluğum daha da artıyor" diyordu.
Seyircilerin harika olduğunu söyleyen Dobrynska, İstanbul'da yeteri kadar zaman geçiremediğini, ancak salondaki atmosferin çok iyi olduğunu belirtti. Gerçekten de Cuma günü olmasına karşın çok etkili ve sahada olan biteni kaçırmamaya yeminli bir kalabalık vardı Ataköy'de. Şampiyon, hem altın hem de rekorun sevinciyle yürümeye devam ederken, ben de bu ana tanıklık etmenin keyfi içindeydim.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam