Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Seyircinin sevgilisi Ghaza

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/03/2012 - 17:36 GMT+2

Erkekler yüksek atlamada salonla çok iyi bir uyum yakalayan ancak finale yükselemeyen Suriyeli atlet Majed Aldin Ghazal istediği performansı sergileyemeyerek elendi. Ghazal mücadeleden sonra Eurosport.com Türkiye’nin sorularını yanıtladı.

Majed Aldin Ghazal

Görsel kaynağı: Eurosport

Erkekler yüksek atlamada heyecan doruktaydı. Alman Raul Spank, Yunan Dimítrios Chondrokoúkis, Katarlı Mutaz Essa Barshim ve ilginç hareketleriyle büyük ilgi çeken Çinli Guowei Zhang ilk dört sırayı aldı. Bu isimler salonun konuşulan atletleri olmayı başardı. Ancak sempatik tavırlarıyla destek isteyen Suriyeli Atlet Majed Aldin Ghazal da Türk sporseverlerin gönlünü fethetti.
2.26’nın üstüne çıkamayan Ghazal finale çıkamadan elendi. Yarıştan hemen sonra sorularımızı yanıtlayan Ghazal, şunları söyledi:
“Buradaki seyirciye bayıldım. Bana verdikleri destek için teşekkür ederim. Finale çıkmak isterdim ancak elimden bu kadarı geldi.”
Suriye’nin içinde bulunduğu durumla ilgili soruyu ise şöyle yanıtladı:
“Ülkemdeki durum söylendiği gibi kötü değil. Ben çok rahat bir şekilde hazırlandım ve antrenmanlarımı oldukça konforlu bir şekilde gerçekleştirdim. Buradan bana destek veren Suriye halkına ve yetkililere teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam