Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yıldız Sanya Richards

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/03/2012 - 02:01 GMT+2

Kadınlar 400 metrenin en önemli isimlerinden biri olan Sanya Richards-Ross, Eurosport.com Türkiye'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.

Kadınlar 400 metre yarı finalinde Türk atlet Meliz Redif'le birlikte aynı seansta koşan ve 50.99'la şampiyonanın en iyi derecesini elde ederek finale yükselen Sanya Richards-Ross, Eurosport.com Türkiye'den Çağrı Develioğlu'nun sorularını yanıtladı.
Oldukça sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ve hayranlarına bol bol öpücük dağıtan 400'ün yıldızı, şampiyonanın çok iyi olduğunu vurgularken, altın için geldiğinin altını çizdi.
Burada olmak nasıl bir duygu? Şampiyona senin açından nasıl geçiyor?
İstanbul'da bu salonda olmaktan dolayı çok mutluyum. Gerçekten ortam çok güzel. Seyirciler muazzam. Pist çok güzel. Burada olmak gerçekten heyecan verici. Tabii yarın çok daha güzel olacak…
Dünya rekoru hakkında ne düşünüyorsun? Kırmak gerçekten güç gibi görünüyor. Bunu başarabilecek misin?
İnan bilmiyorum. Kariyerimde en büyük hedeflerden biri dünya rekorunu kırmak. Ancak yarın piste altın madalya için çıkacağım. Rekor gelirse tabii çok güzel olur.

İstanbul’u gezme şansı bulabildin mi?
Hayır, maalesef gezemedim. Şehri gerçekten çok merak ediyorum. Burada övdükleri birçok yer var ancak buna zamanımın olacağını sanmıyorum. Şu anda tek yaptığım odamda oturup yemek yemek, uyumak ve yarışa hazırlanmak. Zira yarışma bittikten sonraki ilk uçakla ABD’ye döneceğim. Ancak İstanbul’u gezmek için bir gün mutlaka geleceğim.
picture

sanya richards

Görsel kaynağı: Eurosport

Peki çok teşekkürler, umarım yarınki yarışta istediğin şeyleri gerçekleştirebilirsin.
Umarım gerçekteştiririm. Buraya bunun için geldim.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam