Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bolt 100 londra 2012

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 04/08/2012 - 16:15 GMT+3

Erkeklerde 100 metre sabah seansında piste çıkan favoriler Usain Bolt, Asafa Powell, Tyson Gay, Yohan Blake, Justin Gatlin yarı finale rahat yükseldi.

usain bolt 100

Görsel kaynağı: Reuters

Favoriler rahat bir şekilde rakiplerinin önünde ipi göğüslerken Justin Gatlin, 9.97’lik derecesiyle işi en ciddiye alan isimler arasında yer aldı. Jamaikalı yıldız Usain Bolt, son metrelerde neredeyse yürüme temposuna girdiği kendi serisini 10.09’la geçerken, Asafa Powell 10.04, Tyson Gay 10.08, Yohan Blake 10.00 yaptı.

Sokak çetelerinden atletizme uzanan hikayesiyle herkesi büyüleyen Ryan Bailey, 9.88’le serilerin sonunda en hızlı isim olurken, futboldan atletizme yöneldikten sonraki başarısıyla Ada’nın sevgilisi haline gelen Adam Gemili 10.11’lik derecesiyle yarı finale uzandı.

Günün en ilginç haberi ise Kim Collins'ten geldi. 36 yaşındaki atlet, St. Kitts ve Nevis Olimpiyat Komitesi tarafından alınan karar gerğince son seride yer alamadı. Collins'in komite tarafından koyulan kuralı çiğnediği ve eşiyle kamp dışında buluştuğu için yarıştırılmadığı gelen haberler arasında.

100 metrenin yarı final ve final yarışları yarın koşulacak. Son olimpiyat şampiyonu ve dünya rekortmeni Usain Bolt ünvanını korumak isterken, yine Jamaikalı gibi dünya çapında ünlü olan rakipleri sürpriz peşinde koşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam