Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Litvanya çok net

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/09/2011 - 23:33 GMT+3

İkinci tur mücadelelerinde ilk günün son maçını kazanan ekip, Sırbistan’ı 100-90’lık skorla deviren ev sahibi Litvanya oldu.

litvanya, sırbistan, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

Karşılaşmaya iki takım da hücumda etkili başlarken ev sahibi ekip, ilk çeyreği 26-24’lük skorla önde tamamladı. İkinci çeyrekte ise özellikle dış atışlardaki başarılı yüzdesiyle aradaki farkı açan Litvanya, soyunma odasına 54-44’lük skorla galip giren taraf oldu. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinden bırakmayan ev sahibi ekip, üçüncü çeyreği 78-68 önde geçerken maçı da 100-90 kazandı. Bu sonuçla şampiyonada 100 sayıya ulaşan ilk ekip olan Litvanya grupta da puanını beşe çıkardı.
Sırbistan’da Nenad Krstic’in 21 sayı, 4 ribaund ve Milos Teodosic’in de 16 sayılık performansı galibiyet için yeterli olmazken, karşılaşmayı 19 sayı ve 7 asist ile tamamlayan ve üç sayılık atışları ile Litvanya’nın en etkili ismi olan Mantas Kalnietis, kendileri için önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi: “Çeyrek final için bir adım gerideydik. Bu galibiyetle grupta avantajlı bir hale geldik. Bugün çok zorlu bir maça çıkacağımızı biliyorduk ve öyle de oldu. 40 dakika boyunca savaştık ve seyircimizin de desteğiyle kazanan taraf biz olduk.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam