Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Cimbom en zor deplasman"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/12/2011 - 17:56 GMT+2

THY Euroleugue Top 16 turunda Galatasaray Medikal Park ile aynı gruba düşen Anadolu Efes Antrenörü Ufuk Sarıca, Galatasaray Medikal Park'ın en zor deplasmanları olacağını söyledi.

ufuk sarıca, efes pilsen

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

THY Euroleugue Top 16 turu E Grubu'nda Rusya'nın CSKA Moskova, Yunanistan'ın Olympiakos ve Galatasaray Medical Park ile eşleşen Anadolu Efes'te başantrenör Ufuk Sarıca, tüm maçlarına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını ifade etti.
Rakiplerinden CSKA Moskova'nın çok güçlü bir ekip olduğunu belirten Sarıca, ''Gruba baktığımız zaman CSKA Moskova, Kirilenko olsa da olmasa da güçlü bir takım. Olympiakos bir takım eksiklikler yaşıyor. Bazı oyuncuları sakat. Biz de sakatlık yaşadık, Galatasaray Medical Park da sakatlık yaşadı. Şu an kağıt üzerinde konuşmak çok doğru değil. Biz CSKA Moskova karşısında da, Galatasaray Medical Park karşısında da kazanmak için oynayacağız. Artık rakip kim olursa olsun, salona çıktığınız zaman hedef galibiyet'' diye konuştu.
Galatasaray Medical Park ile aynı gruba düşmelerini şansızlık olarak değerlendiren Sarıca, ''Ancak bu Türk basketbolu için önemli bir şans. Galatasaray Medical Park Türk takımı olmasına rağmen ciddi bir deplasman. En zor deplasmanımız olacak. Galatasaray Medical Park seyircisi, desteğiyle takıma çok büyük katkı veriyor'' dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam