Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Spahija'dan özür

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 17/12/2010 - 01:34 GMT+2

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Antrenörü Neven Spahija, 94-65 yenildikleri Montepaschi Siena maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, sergiledikleri kötü oyun nedeniyle sarı-lacivertli taraftarlardan özür diledi.

neven spahija

Görsel kaynağı: AA

Farklı yenildikleri maçın ardından basın toplantısına katılan Fenerbahçe Ülker çalışıtırıcısı Spahija, rakipleri Montepaschi Siena'nın bugün kendilerinden daha iyi oynadığını belirterek, ''Bu kadar kötü oynadığımız için taraftarımızdan özür diliyoruz'' dedi.
Hırvat antrenör, bazı oyuncularının performansından memnun olmadığını ifade ederek, onlarla bu konuyu konuşacağını söyledi.
Bir gazetecinin, sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyen Hırvat oyun kurucu Roko Leni Ukiç'in yokluğunun takımı nasıl etkilediği sorusuna, ''Bugünkü Siena gibi takım oyunu oynamalıyız. Bu takım bir tek Ukiç'e bağlı değil. Bir takım 10-12 oyuncudan oluşuyor'' yanıtını verdi.
THY Euroleague'in bir üst turu için takıma takviye yapıp yapmayacağı sorulan Neven Spahija, kötü bir yenilginin ardından hemen transferi düşünmeyeceğini dile getirerek, ''Şu aşamada transfer düşüncem yok'' dedi.
İtalyan bir gazetecinin ''Montepaschi Siena, THY Euroleague'i kazanabilir mi?'' sorusunu Spahija, ''Siz gazeteci misiniz yoksa taraftar mı? Ben Fenerbahçe'nin antrenörüyüm. Bana Fenerbahçe ile ilgili soru sorun'' şeklinde yanıtladı.
Fenerbahçe Ülker'i farklı mağlup ederek grup müsabakalarının bitimine bir hafta kala, C Grubu'nda liderliği garantileyen İtalyan temsilcisi Montepaschi Siena'nın antrenörü Simone Piangiani de, katıldığı basın toplantısında, takımının bugünkü maçta sahada yapması gerekeni yaptığını bildirdi.
Piangiani, gelişmekte olan bir takım olduklarına dikkati çekerek, THY Euroleague'de bir üst tura grup lideri olarak yükselmelerini şöyle değerlendirdi:
''Birinci hedefimiz son 16 takım arasına kalmaktı. Bunu başardık. Hem de bunu yapabileceğimiz en iyi şekilde grup birincisi olarak yaptık.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam