Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Asist kralı Tunçeri

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/12/2011 - 14:41 GMT+2

THY Euroleague’de deplasmanda Belgacom Spirou'yu mağlup eden Anadolu Efes'te takım kaptanı Kerem Tunçeri, yedinci haftanın en çok asist yapan oyuncusu oldu. 

efes pilsen, real madrid, kerem tunçeri

Görsel kaynağı: AFP

Belgacom Spirou karşısında 6 asist yapan takım kaptanı Kerem Tunçeri haftanın en çok asist yapan oyuncusu unvanını aldı. Zalgiris Kaunas karşısında 6 asist yapan Unicaja Malaga'dan Kristaps Valters da Kerem Tunçeri ile zirveyi paylaştı. 
Avrupa Ligi'nde 7 karşılaşma sonunda toplam 30 asiste ulaşan Tunçeri, maç başına asist ortalamasını da 4.3'e yükseltti ve en çok asist yapan oyuncu kategorisinde 8. sırada yer aldı.
Belgacom Spirou karşısında lacivert beyazlı forma altında ilk ''double double''ını yapan Dusko Savanovic, 22 indeks puanı toplayarak 7. haftanın en değerli 4. performansına imza attı. Belçika ekibi karşısında 16 sayı, 10 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 1 blok ile mücadele eden Savanovic, 22 indeks puanı ile Anadolu Efes kariyerinin en yüksek puanına ulaştı. 
Bu arada, takım istatistiklerinde ise Anadolu Efes, 7. hafta sonunda toplam 63 top çalma ile maç başına 9 top çalma ortalaması tutturdu ve bu sıralamada 24 takım içinde ilk sırada yer aldı. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam