Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İnanılmaz Efes!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/11/2012 - 00:55 GMT+2

THY Euroleague'in 4. haftasında Anadolu Efes ikinci yarıdaki muhteşem oyunuyla Caja Laboral'i deplasmanda 76-64 mağlup etti.

anadolu efes caja laboral jamon gordon

Görsel kaynağı: AA

Euroleague’de ilk üç hafta sonunda aldığı iki galibiyetle C Grubu’nun ikinci sırasında yer alan Anadolu Efes, bir galibiyetli Caja Laboral ile İspanya’da karşı karşıya geldi.

Mücadeleye Anadolu Efes istediği gibi başlayamadı. Hücumda bir türlü istediği ritmi bulamayan lacivert-beyazlılarda ayakta duran isim Jordan Farmar oldu. Çeyrek boyunca 9 sayı üreten ABD’li yıldıza karşı Brad Oleson ve Tibor Pleiss ile hücumda etkili olan Caja Laboral ilek çeyreği 19-15’le önde geçti.

İkinci çeyrekte ise Anadolu Efes’in savunması tamamen çöktü. Çeyrek boyunca rakibine 29 sayı imkanı veren lacivert-beyazlılar 15 sayıda kalınca devreye 48-30 geride girdi.

İkinci yarının başında Semih Erden ile etkili olan Anadolu Efes, Jamon Gordon ve Farmar ile 17-5’lik seri yakalayarak çeyrek sonlarına doğru farkı 6’ya indirdi. Çeyrek sonunda da müthiş oyununu sürdüren Efes, son çeyreğe girerken farkı üçe kadar indirdi: 55-52.

Müthiş serisini son çeyreğin başında da sürdüren Efes, çeyrek boyunca potasında ilk sayısını maçın bitimine 5 dakika kala gördü. Son beş dakikaya girilen skor 63-57 Anadolu Efes lehineydi. Oyuna dahil olan Jordan Farmar da müthiş kartkı verince maçın bitimine 3.30 kala fark 10 sayıya kadar çıktı. Kalan sürede de Efes farkın kapanmasına izin vermeyince mücadeleden 76-64'lük galibiyetle ayrıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam