Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

simone pianigiani real madrid fenerbahce ulker

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/10/2012 - 15:03 GMT+3

Fenerbahçe Ülker’de koç Simone Pianigiani, THY Euroleague A Grubu 3. maçında, İspanya'nın Real Madrid takımıyla çok zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. 

Pianigiani

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamalarında Pianigiani, 25 Ekim Perşembe günü Ülker Sports Arena'da ağırlayacakları Real Madrid'in, hücumda etkili bir takım olduğunu, ancak kendilerinin de özel bir takım ve çok özel bir taraftar kitlesine sahip olduklarını söyledi. 
Taraftar desteğinin Real Madrid maçındaki önemine değinen İtalyan antrenör, “Zaferle ayrıldığımız 2 maçın ardından, böyle bir maça çıkmak hem güzel, hem de zor. Hücum açısından çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. THY Avrupa Ligi'nin en zor grubundayız ve henüz yüzde yüz hazır değiliz, ama biz çok özel bir takımız'' dedi. 
Real Madrid maçının Kurban Bayramı'nın birinci gününe denk geldiğine de dikkati çeken tecrübeli antrenör, “Tüm taraflarımız çok özel. Onlarla ilk olarak Mirsad'ın jübilesinde tanışmıştım. Müthiş bir atmosferle salonu doldurmuşlardı. Bu maçta da salonu dolduracaklarına inanıyorum. Onlara özel bir çağrı yapmam gerektiğini düşünmüyorum. Biliyorum ki hepsi burada olacaklar ve görsel bir şölen yapacaklar” diye konuştu. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam