Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

THY Euroleague - Anadolu Efes sonunu getiremedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/12/2012 - 19:41 GMT+2

Anadolu Efes, THY Euroleague Top 16 E Grubu'ndaki ilk maçında ilk üç periyodu başa baş geçen mücadelede CSKA Moskova'ya 90-71 mağlup oldu.

anadolu efes cska moskova

Görsel kaynağı: AFP

Anadolu Efes, Rusya deplasmanındaki mücadelenin başından itibaren büyük bir mücadele sergiledi. İlk periyotta 16-13’lük üstünlüğü yakalayan lacivert-beyazlılar, CSKA’nın 8-02lık serisine rağmen toparlandı ve ilk periyot 25-24’lü CSKA üstünlüğüyle sonuçlandı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan Rus ekibi, farkı sekize kadar çıkarmayı başarsa da, Efes takım halinde etkili oldu ve ard arda basketlerle soyunma odasına 42-42’lik eşitlikle gidilmesini sağladı.
CSKA Moskova, ikinci yarıya çok etkili girdi. Christmas’ın üçlükleriyle bir seri yakalayan Rus ekibi, 50-46 öne geçti. Bir kez daha geri dönen Anadolu Efes, 53-50’lik üstünlüğü yakaladı. Periyodun geneli başa baş giderken, vitesi marttıran CSKA son çeyreğe 63-58 üstün girdi.
Üçüncü çeyreğin sonunda arkasına aldığı rüzgarı son bölüme de taşıyan CSKA, farkı giderek açtı. Rus ekibi, maç sonuna kadar üstünlüğü elden bırakmadı ve mücadele 90-71‘lik CSKA Moskova galibiyetiyle sonuçlandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam