Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Euroleague Top 16: Laboral Kutxa 93 - 76 Fenerbahçe Ülker

Eurosport Türkiye

Güncellendi 02/04/2015 - 23:48 GMT+3

Euroleague Top 16 F Grubu'nda Laboral Kutxa'ya konuk olan Fenerbahçe Ülker, dokuz maç aradan sonra mağlubiyetle tanıştı.

Laboral Kutxa - Fenerbahçe Ülker

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

F Grubu'nda lider konumda bulunan Fenerbahçe, dokuz maçlık galibiyet serisiyle çıktığı İspanya deplasmanında Laboral Kutxa'ya 93-76 mağlup oldu.
İlk bölümde iki takım da skor üretmekte zorlandı. Fabian Caseur'ün üst üste bulduğu iki üçlükle üstünlüğü ele geçiren ev sahibi ekip, ilk çeyreği 21-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oyununu sürdüren Laboral Kutxa, tecrübeli oyuncusu Fernando San Emeterio'nun üst üste bulduğu yedi sayıyla skoru 37-20'ye getirerek farkı 17 sayıya çıkardı. İlk yarı 42-29 Laboral üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıya iyi giren Fenerbahçe Ülker, Goudelock'ın hücumda beklenen katkıyı vermesiyle iki dakikalık bir sürede farkı beş sayıya kadar çekti. Ancak savunmayı sıkılaştıran Laboral, Fenerbahçe Ülker'e takip eden üç dakikalık bölümde sayı şansı tanımadı ve skor 54-37'ye geldi. Son çeyreğe de ev sahibi ekip 61-47 önde girdi.
Sarı lacivertliler son periyotta farkı bir türlü tek haneye indirmeyi başaramadı. Rahat bir son bölüm çıkaran Laboral Kutxa gruptaki altıncı galibiyetini alarak bir diğer Türk temsilcisi Anadolu Efes'le girdiği dördüncülük yarışında kritik bir adım attı. Fenerbahçe Ülker ise 10 galibiyette kaldı.
Fenerbahçe Ülker'de geçen hafta aşil tendonundan sakatlanarak sezonu kapatan Ricky Hickman, maçı ekran başında takip etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam