Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe Ülker'den Anadolu Efes'e vize çıkmadı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/04/2015 - 22:25 GMT+3

Euroleague TOP 16 F Grubu son maçında Fenerbahçe Ülker sahasında Anadolu Efes'i konuk etti. Karşılaşma 83-72'lik Fenerbahçe Ülker üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe Ülker - Anadolu Efes

Görsel kaynağı: AA

Maça daha iyi başlayan sarı lacivertli takım ilk çeyreği 23-12 önde geçerken, ikinci çeyrekte toparlanan Anadolu Efes oyunda dengeyi sağladı.
Nemanja Bjelica'nın son saniyedeki üçlüğüyle soyunma odasına 41-33'lük Fenerbahçe Ülker üstün giderken, üçüncü periyotta başarılı bir geri dönüş yapan Ivkovic'in öğrencileri son çeyreğe 4 sayı geride girdi: 59-55
Maçın bitimine 05:10 kala skor 65-65'le dengeye gelirken, bu dakikanın ardından Goudelock'la oyundaki kontrolü eline alan Fenerbahçe Ülker karşılaşmadan 83-72'lik galibiyetle ayrıldı.
Fenerbahçe Ülker'de Goudelock 24 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olurken, Anadolu Efes'te Nenad Krstic'in 11 sayı 7 ribaundu yenilgiyi önlemeye yetmedi.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe Ülker cephesinde grubu lider tamamlamak için gözler Milano - CSKA Moskova maçına çevrilirken, Anadolu Efes'in gruptan çıkması için Unicaja Malaga'nın Laboral Kutxa yenmesi gerekiyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam