Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

NBA - Gözler Rajon Rondo'da

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/07/2013 - 21:02 GMT+3

New York Knicks'in süperstarı Carmelo Anthony, takımının Rajon Rondo'yu kadrosuna katabileceğini düşünüyor. Celtics, Houston ve Charlotte'la görüşme hâlinde.

Rajon Rondo, Boston Celtics

Görsel kaynağı: AFP

Kevin Garnett ve Paul Pierce'ın Brooklyn'e gitmesinin ardından Carmelo Anthony, Boston Celtics'in yeniden yapılanma planları çerçevesinde kararını henüz vermeyen Rajon Rondo'yu Knicks'in yeni oyun kurucusu yapmakta kararlı.
New York Post'tan Marc Berman'ın haberine göre, Knicks organizasyonunun Rondo için doğru yer olduğuna inanan Anthony, takımdan yıldız oyun kurucuyu ikna etmek için bir hamle bekliyor. Ancak JR Smith'le kontrat yenileyen ve kadrosuna Andrea Bargnani'yi katan NY Knicks'in Rajon Rondo için Celtics'i tatmin edici bir teklif yapması zor.
Buna karşın Bill Simmons, kişisel Twitter hesabından Boston Celtics'in Rajon Rondo takası için Charlotte Bobcats ve Houston Rockets ile görüştüğünü yazdı. Bobcats'in bu takasta Kemba Walker'ı pakete dahil edeceği öngörülüyor.
Geçen yıl Boston Celtics formasıyla 38 maça çıkan Rajon Rondo, 13.7 sayı, 5.6 ribaund ve 11.1 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam