Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

NBA - Lakers'ın hedefleri: LeBron ve Carmelo

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/07/2013 - 19:58 GMT+3

Gelecek sezonla beraber yeniden yapılanma evresine girmesi beklenen Los Angeles Lakers, 2014 için LeBron James ve Carmelo Anthony'ye odaklandı.

Carmelo Anthony, Lebron James, Kobe Bryant, USA, ABD

Görsel kaynağı: AFP

Bu yaz döneminde önceliğini Dwight Howard'ı takımda tutmak olarak belirleyen ancak bunu başaramayan Los Angeles Lakers, 2014'te serbest kalma ihtimali bulunan iki süperstar LeBron James ve Carmelo Anthony'yle ilgileniyor.
ESPN'in haberine göre LeBron James henüz 2014 için kararını vermezken Carmelo Anthony'nin kontratındaki maddeyi kullanarak serbest kalması yüksek ihtimal. LeBron'ın aynı 2010 yazındaki gibi takımların ileriye yönelik kadrolarını baz alarak karar vereceği ve o dönemde New York Knicks ile Nets gibi takımların tekliflerini reddetmesine sebebiyet veren etmenleri göz önünde bulunduracağı ifade ediliyor.
Nitekim Lakers'ın bu iki oyuncu kadrosuna katma planları yapması, Kobe Bryant'ın önceki haftalarda yaptığı "En az iki ya da üç sezon daha oynamak istiyorum" açıklamasıyla çelişiyor.
Halihazırda gelecek sezon için 30.5 milyon dolarla NBA'in en çok kazanan oyuncusu olan Kobe Bryant'ın yapacağı yeni kontrat bu bedelde olduğu takdirde Lakers iki maksimum kontrat veremeyecek.
Miami Heat'te Chris Bosh ile LeBron James senelik 22 milyon dolar, Dwyane Wade ise 21.5 milyon dolar kazanıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam