Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

NBA - Los Angeles Lakers Minnesota Timberwolves’ı yendi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/03/2013 - 08:14 GMT+2

NBA’de Minnesota Timberwolves’a konuk olan Los Angeles Lakers karşılaşmayı 120-117 kazanarak play-off yolunda büyük bir adım attı.

Los Angeles Lakers'ın yıldızı Steve Nash Minnesota Timberwolves karşısında faul çizgisinde.

Görsel kaynağı: PA Photos

Sezona çok kötü giren fakat toparlanmayı başaran Lakers, maça savunmada iyi başladı. Hücumda istediklerini sahaya yansıtmakta zorlanan ev sahibi karşısında Los Angeles devreye 50-46 önde girmeyi başardı.

Devre dönüşü kontrol tamamen Kobe Bryant’a geçti. Üçüncü çeyrekte 16 sayı, 3 asist üreten yıldız oyunca takımının son 12 dakikaya 91-79 önde girmesini sağladı. Son periyotta maçı kazanmak için hamle yapan Timberwolves, Dante Cunningham ile farkı kapatmayı başarsa da süre yeterli olmadı ve Los Angeles Lakers 120-117 kazanarak play-off yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Sekiz kişilik bir rotasyonla oynayan Lakers’ta 25 sayı, 16 ribaund, 5 blok ve 5 top çalma üreten Dwight Howard galibiyetin mimarı oldu. Kobe Bryant 31 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken, Pau Gasol 17 sayı, 9 ribaund, 2 top çalma ve 2 blokla geceyi noktaladı.

Minnesota Timberwolves’ta ise sekiz oyuncu çift haneli skor üretirken, 19 sayı ve 16 ribaund ile mücadele eden Nikola Pekovic’in çabası mağlubiyeti engelleyemedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam