Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kobe Bryant tekrar parkede

Eurosport Türkiye

Güncellendi 20/11/2013 - 15:54 GMT+2

Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant, aşil tendonundan geçirdiği sakatlıktan bu yana ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Kobe Bryant aşil tendonu sakatlığından bu yana ilk antrenman

Görsel kaynağı: Instagram

NBA'in en önemli yıldızlarından Kobe Bryant, geçen sezon Nisan ayında Golden State Warriors ile oynanan maçta sakatlanmıştı. Aşil tendonu kopan Kobe, yedi aylık aranın ardından ilk kez takımla birlikte çalıştı. Los Angeles Lakers, resmi Instragram hesabından antrenmanın fotoğraf ve videosunu paylaştı.
picture

Kobe Bryant aşil tendonu sakatlığından bu yana ilk antrenman

Görsel kaynağı: Instagram

Oldukça iyi gözüken Kobe Bryant'ın basketbol oynamasına bir engel kalmadığı ifade ediliyor. 35 yaşındaki süperstar, takımının Kasım ayının bitimine kadar oynayacağı beş maçtan birinde forma giyme ihtimalinin olduğunu belirtti. Kobe, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Pau (Gasol) ve benim işimiz takım arkadaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onlara yüksek yüzde ile hücum edebilecekleri şanslar yaratmak. Eskiden yapabildiğim bazı şeyleri artık yapamıyorum. Oyunumu buna göre modifiye etmeliyim. Kendinize karşı dürüst olmalı ve limitlerinizin farkına varmalısınız. Bu konuda inatçılık yapmak işinize yaramaz. Bu limitler dahilinde efektif olmanın yollarını bulmalısınız."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam