Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Clippers'a şok üstüne şok

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/04/2016 - 11:57 GMT+3

Deplasmanda Portland Trail Blazers'a mağlup olan Los Angeles Clippers'ta yıldız oyuncular Chris Paul ve Blake Griffin sakatlıkları sebebiyle maçı tamamlayamadı.

Los Angeles Clippers'tan Chris Paul ve Blake Griffin, NBA playoff ilk turunda Portland Trail Blazers'la oynanan maçta sakatlandı

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Batı Konferansı playoff ilk maçında Portland Trail Blazers, evinde konuk ettiği Los Angeles Clippers'ı 98-84 mağlup etti ve seride durumu 2-2'ye getirdi.
Baştan sona mücadeleyi önde götüren ev sahibi ekip, 2003 playoff etabı ilk turunda Dallas'ı 125-103'lük skorla mağlup ettiğinden bu yana playoff'lardaki en farklı galibiyetini elde etti.
Kariyer sayı rekorunu kıran Al Farouq Aminu, takımına 30 sayı 10 ribauntluk katkı sağladı. Portland'da ayrıca CJ McCollum 19 sayı, Mason Plumlee 14 ribaunt 10 asistlik performans sergiledi. Bir önceki maç 32 sayı atan Damian Lillard ise bu maçta kendisine karşı yapılan katı savunma karşısında 12 sayı üretebildi.
Clippers cephesi ise mağlubiyetten de öte bir şok yaşıyor. 2-0 öne geçtiği serinin 2-2'ye gelmesine engel olamayan Los Angeles temsilcisinde Chris Paul, sol el tarak kemiğindeki kırık sebebiyle 3. periyotta soyunma odasının yolunu tuttu. Bir diğer önemli oyuncu Blake Griffin ise sol bacağındaki sakatlığının nüksetmesi üzerine bitime 6 dakika kala oyundan çıkmak durumunda kaldı. Konuk ekipte Paul 16, Griffin ise 17 sayıyla maçı tamamlarken Jeff Green de 17 sayı üretti.
Serinin 5. maçı Perşembe sabaha karşı Los Angeles'ta oynanacak.
NBA'de playoff sonuçları için tıklayınız
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam