Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Efes Beşiktaş Tbl

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/05/2012 - 16:22 GMT+3

Yarın başlayacak final serisi öncesi düzenlenen basın toplantısında Ergin Ataman, şampiyonluğu istediklerini söyledi.

Ergin Ataman

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş Milangaz başantrenörü Ergin Ataman, "Finali oynadığımız için mutluyuz. Beşiktaş uzun yıllardan sonra Beko Basketbol Ligi'nde finalde. Taraftar ve camiamızın özlemi var. Karşımızda çok ciddi bir rakip var. Sezon başında kurulurken Avrupa ve Türkiye'de şampiyon olmak için kurulmuş bir kadro. Sezon içerisinde göstermiş olduğumuz ivme ve özgüveni olan, son dönemlerde iyi oynayan bir kadroyuz. Şampiyon olmak istiyoruz. Son maçın son saniyesine kadar tüm takım olarak mücadeleyi vereceğiz. Bir final oynayacağız ve bir takım şampiyon olacak. Şampiyon olsak da olmasak da buna saygı göstereceğiz. Beşiktaş Milangaz takımı kupayı almak için yüreği ile mücadelesini verecektir" dedi.
Ataman, Mehmet Yağmur'un sakatlığı ile ilgili olarak ise; "Ayak bileğinden sakatlandı. Topuk bölgesinde kırık var. Ağrı durumuna göre maçlarda yer alacak veya almayacak. Yarın maçtan önce son durumunu söyleyecekler" şeklinde konuştu.
Tecrübeli koç son olarak Anadolu Efes ile ilgili olarak; "Anadolu Efes'in sistemine gelince, geniş kadrosu olan baskılı savunma yapan iyi basketbol oynayan takım. Biz kendi sistemimizde oynayacağız. Biz onarlın sistemini bozmaya çalışırken onlarda bizim sistemi bozmaya çalışacaklar. Ancak unutmamak gerek gerçek sözü söyleyecekler oyuncular olarak. Oyuncularıma güveniyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Siyah-beyazlı ekibin kaptanı David Hawkins ise, "Baktığınız zaman bir maçta mümkün olduğunca maçın tamamında oynamak her oyuncunun hayalidir. Önemli olan kaç dakika süre aldığınızdan çok aldığınız sürede hazır olmanı ve en iyi performansı sahaya yansıtmanızdır. Final serisi başlıyor ve artık enerjinizi saklamanız mümkün değil. Ertesi gün pişmanlık yaşamak lüksünüz yok. Sahada her şeyi vermeye hazırım" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam