Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Türkiye Basketbol Ligi - Ertuğrul Edoğan: İşimiz çok zor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 14/05/2013 - 14:56 GMT+3

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka ile eşleşen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, rakiplerinin çok iyi bir takım olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Ertuğrul Edoğan

Görsel kaynağı: AA

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda play-off maçları öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Ertuğrul Erdoğan, Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca'nın elindeki potansiyeli çok iyi değerlendirdiğini vurgulayarak, "Pınar Karşıyaka bu senenin en iyi basketbol oynayan takımı. Üç maçlık favorinin olmadığı bir seri. İşimiz çok zor" ifadelerini kullandı.
İnişli çıkışlı bir sezon geçirmelerine rağmen play-off'larda var olan tecrübelerini sahaya yansıtacaklarına inandığını kaydeden Ertuğrul Erdoğan, "Avrupa Ligi arzu ettiğimiz gibi geçmedi. Ancak elimizde şampiyon olmayı beceren oyunculardan kurulu bir ekip var. Finale kadar olan yolda maç maç düşüneceğiz. Avantajlarımızı iyi değerlendirip, seriyi geçmeye çalışacağız" diye konuştu.
Erdoğan, kaptan Ömer Onan, Kaya Peker, Anderson'ın sakatlıklarının bulunduğunu, ancak bunun bir mazeret olamayacağını kaydetti.
Fenerbahçe Ülker Kaptanı Ömer Onan ise dizinde 4 sene öncesinden kalan bir sakatlığının bulunduğunu belirterek, "Menüsküsümde ufak bir yırtık var. Aslında dinlenmem lazım, ama antrenman yapmadan maç oynamaya inanmıyorum. Ayağım izin verdiği sürece play-off'ta oynayacağım" şeklinde konuştu.
Play-off maçlarının geç başlamasını eleştiren Ömer, şunları söyledi:
"Play-off'u oynayamayacağımızı sanıyordum. Çünkü çok uzadı. Ben bu ligde diğer oyuncuların da ağabeyi konumundayım. 8 takım içindeki oyuncular milli takımın yüzde 70'ini oluşturuyor. Sezon başında planımızı yaparken, özellikle sezonun bitişini, ne zaman oyuncuların dinleneceğini de göz önünde bulundurmak lazım. Bu play-off'ta final oynayan Türk oyuncular, 3 hafta izin yapacak ve milli takıma gidecekler. Oyuncuları korumamız lazım."
Ömer Onan, Pınar Karşıyaka karşısında saha avantajlarını kullanarak, turu geçmek istediklerini sözlerine ekledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam