Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Obradovic Fenerbahçe Ülker - Mersin maçını değerlendirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/10/2013 - 18:05 GMT+3

Zeljko Obradovic, Mersin maçı sonrası "Her oyuncuya şans vermeye çalıştığım bu karşılaşmada önemli bir farkla rakibimizi yenmeyi bildik" dedi.d

Zeljko Obradovic

Görsel kaynağı: Eurosport

Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarın desteğiyle çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade etti. Galibiyetle taçlandırdıkları ligin ilk maçının kendilerini mutlu ettiğini belirten Obradovic, "Çok iyi bir maç çıkardık. Ciddiyetle oynadığımız karşılaşmada galibiyet bizim hakkımızdı. Her oyuncuya şans vermeye çalıştığımı bu karşılaşmada önemli bir farkla rakibimizi yenmeyi bildik" diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediye cephesi
Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu ise lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını söyledi. Maçın çok sert geçtiğini dile getiren Babaoğlu, şunları kaydetti:
"Çok sert hareketler vardı ama buna karşın maçta verilen faul sayısı azdı. Bunun sıkıntısını çektik. 10 sayı geriye düştüğümüz bir maçı toparlamak zordu. Fenerbahçe ile zorlu bir maç oynayacağımızın bilincindeydik. İyi mücadele ettik ama başaramadık. İlk yarıda art arda gelen 3 sayılık atışlar oyundan kopmamıza neden oldu. Zor, şanssız bir başlangıç oldu. Bundan sonraki aşamada bize düşen görev çok daha fazla çalışarak, aynı hataları tekrarlamamak. Önümüzde 4 zorlu maç var. Bunlardan en az ikisini kazanmak zorundayız. Hedefimize ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız"
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam