Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sasha Vujacic İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 02/01/2015 - 09:35 GMT+2

TBL'de düşme hattının hemen üzerinde 17 puanla 14. sırada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu bir dünya yıldızıyla güçlendirdi.

sasha vujacic

Görsel kaynağı: AA

Murat Polat ile yollarını ayırdıktan sonra başantrenörlüğe Drasko Prodanovic’i getiren lacivert-turunculu takım, transferde de Sasha Vujacic’le anlaşarak bombayı patlattı.
Aslan'a karşı sahada
NBA’de Los Angeles Lakers ve New Jersey Nets’te oynadıktan sonra 2011-2013 sezonları arasında Anadolu Efes forması giyen yıldız basketbolcu önceki gece İstanbul’a geldi ve dün sağlık kontrolünden geçirildikten sonra resmi imzayı attı.
Son olarak Laboral Kutxa’da forma giyen 30 yaşındaki Sloven şutör, G.Saray Liv Hospital’ın da gündemindeydi ancak sarı-kırmızılılar tercih hakkını Justin Carter’dan yana kullanınca bu transfer gerçekleşmedi. Lacivert-turunculuların yarın ligde Aslan’la Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynayacağı mücadelede Sloven yıldızın ilk kez lacivert-turunculu formayı giyebileceği öğrenildi.
Hatırlanacağı I üzere Vujacic, Laboral Kutxa’yla da ilk sınavını Cimbom’a karşı vermişti ve karşılaşmayı da 14 sayı üreterek tamamlamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam