Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray ­Laboral canlı izle Galatasaray Liv Hospital ­Laboral Kutxa maçını canlı izle

Eurosport Türkiye

Güncellendi 05/12/2014 - 20:47 GMT+2

Galatasaray Liv Hospital ile Laboral Kutxa arasındaki Basketbol karşılaşmasını Eurosport’tan canlı takip edebilirsiniz. 5 Aralık 2014 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 20:30. Canlı sayfamızda tüm önemli gelişmeleri takip etme şansına sahipsiniz.

Galatasaray Liv Hospital - Torku Konya

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague normal sezon D Grubu sekizinci maçında Laboral Kutxa ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele 5 Aralık Cuma günü saat 21.15'te başlayacak.
Maç: Galatasaray Liv Hospital - Laboral Kutxa
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 05.12.2014 Saat: 21.15
Yayın: Lig TV3
Galatasaray Livv Hospital Euroleague son haftasında Valencia Basket'e deplasmanda 78-71 mağlup olmuştu. Furkan Aldemir'in NBA'e gitmesiyle pota altında sıkıntı yaşayan Galatasaray boyalı alan basketlerine izin verince kritik maçtan galip ayrılamamıştı. Aradori 20 sayı 8 ribaund 6 asist ve Zoran Erceg 19 sayıyla oynamıştı. Takımımız hafta içi ligde Türk Telekom ile Ankara'da karşılaştı ve 9 oyuncumuzun süre alabildiği maçı 85-77 kaybetti. Sinan Güler 17 sayıyla sahanın en iyilerinden biri olurken Sırp pivot Rakovic 29 sayıyla yıldızlaştı.
Rakip Caja Laboral grupta 7 maçta 3 galibiyeti bulunan ekiplerden. Son olarak evinde Olmypiakos'u 89-70 ile geçip büyük bir sükse yapan İspanyol ekibi deplasmanda oynadığı üç maçı da kaybetti. Ibon Navarro'nun takımında Huertel, Bertans, San Emeterio, Sasha Vujacic, Mirza Begic, Shengelia gibi çok önemli isimler bulunuyor.
İlk maçtan 3 Ekim'de İspanya'da Caja Laboral 91-90 galip ayrılmıştı. Eski Beşiktaşlı pivot Colton Iverson 17 sayı üretirken takımımız Erceg 24 sayı, Micov 20 sayıyla oynamış ancak galibiyete yetmemişti.
Karşılaşma Notları
-Erceg son 6 maçta üst üste 24 serbest atış isabeti buldu.
-Mirza Begic iki blok yapması halinde Euroleague tarihinde bu alanda 4. sıraya yükselecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam