Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Christian Ahlmann kalitesi!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/12/2012 - 18:07 GMT+2

Her ne kadar birçok rakibi ve arkadaşı olsa da, Christian'ın onlara kıyasla kendisini eşsiz bir binici yapan fazladan « bir şeyi » var

Christian Ahlmann et Codex one

Görsel kaynağı: GCT

Küçükler ve Genç Biniciler müsabakalarında birçok madalya kazandıktan sonra, Alman deha 2003 yılında atı Cöster ile Avrupa Küçüklerde çifte şampiyon oldu. Başarıları 2008 yılı Olimpiyat Oyunlarına, doping kontrolünde pozitif çıkana kadar devam etti. 2009 Nisan ayında sporun Hakemler Mahkemesi kararıyla binici sekiz ay uzaklaştırma cezası aldı ve Alman federasyonu iki yıl boyunca Uluslar Kupası ve şampiyonalarına seçilmesini yasakladı. Fakat aynı zamanda 2009 yılında Christian, eşi Judy-Ann Melchior'ın istisnai atı Taloubet Z'ye güvendi. Birlikte Leipzig'de Dünya Kupası finalini kazandılar.
Christian ve atı Taloubet Z, 22 Ocak 2012 tarihinden beri Dünya Kupası Grand Prix'sine katıldıkları bu destinasyonu sevmiş gibi görünüyor. Dış mekan sezonu başladığından beri çok iyi geçti ve Christian Ahlmann, beraberinde atı Codex One'ı götürdüğü Londra Olimpiyat Oyunlarına katılmaya hak kazandı. Ne yazık ki çift ilk seçmelerin ardından elendi ve Alman takımı müsabakayı 11inci olarak tamamladı… Fakat Christian satranç oyununda kendini toparlamanın mümkün olduğunu bildiğinden, ardında kalan her haftasonu Olimpiyat Oyunlarını Olimpiyat Oyunlarını biraz daha geride bırakıyor!
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam