Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mechelen'de bayram devam ediyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/01/2013 - 11:58 GMT+2

Dünyanın en iyi binicileri için dinlenmek yok! Londra'dan ve Marc Houtzager'ın zaferinden sonra bu haftasonu Belçika Mechelen'de Dünya Kupası etabı yapılacak

Mechelen

Görsel kaynağı: Fotolia

Ve midilli atları müsabakaları, meşhur gösteri "El Andaluz" ve gece yapılacak güç müsabakası (bir yüksek atlama türü) ile kutlamalar bugünden itibaren başlıyor. Program dahilinde pazar gününe kadar çeşitli dresaj, at arabası koşuları ve engel atlama müsabakaları yapılacak.
Biniciler Mechelen'deki bu büyük geleneksel bayramda buluşuyorlar. Dünya Şampiyonu Christian Ahlmann bile hazır bulunacağını bildirdi! Yakın arkadaşı Judy-Ann Melchior'ın ve hemşerilerinin de katılacağı müsabakada Philippaerts ailesi tam kadro orada olacak (Ludo baba ve iki oğlu Nicola ve Olivier). Turun geçici Lideri Sergio Alvarez Moya bu etapta yer almayacak, böylece aralarındaki fark pek de büyük olmadığından, Kevin Staut öne geçme fırsatı bulacak. Her ne olursa olsun, iki binici de Nisan ayında Göteburg'da yapılacak olan final müsabakasına katılmaya hak kazanmış vaziyette. Örneğin son final müsabakasını 2nci olarak tamamlayan ve şu anda sadece on sekiz puana sahip olan Steve Guerdat içinse durum kesin değil, çünkü finale hak kazanmak için genelde kırk puan gerekiyor... Bu durumda İsviçreli binici değerli puanlar toplamak için Pazar günü akşamı yapılacak olan müsabakaya katılacak ve Ocak ayının ortasında yapılacak Leipzig etabından önce klasmanda yükselmeye çalışacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam