Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Froome'dan büyük atak!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 09/09/2016 - 19:33 GMT+3

La Vuelta 2016'da liderlik yarışı bugünkü bireysel zamana karşı etabından sonra iyice kızıştı. Chris Froome ile Nairo arasındaki fark artık sadece 1 dakika 21 saniye!

Chris Froome, etapa 19ª La Vuelta 2016, contrarreloj Javea-Calpe

Görsel kaynağı: AFP

La Vuelta 2016'da Nairo Quintana ve Chris Froome arasındaki liderlik yarışı son saniyeye kadar süreceğe benziyor. Pazar günü Madrid'de son bulacak sprint finişiyle beraber sona erecek turda bugün 19. etap geride kaldı. Yarın yapılacak olan son dağlık etap öncesinde güne 3:37 önde başlayan Quintana, zamana karşıda uzmanlan Froome karşısında farkın erimesine engel olamadı.
Üst üste iki kez Tour de France zaferi yakalayan Froome, La Vuelta zaferi yolunda kendisi için çok önemli olan bireysel zamana karşı etabında beklenildiği gibi podyumun zirvesini aldı ve Wuintana ile arasındaki farkı 1:21'e indirerek yarınki dağlık etap öncesinde heyecanı zirveye çıkardı.
Genel klasman liderlği yarışında bu gelişmeler yaşanırken, Alberto Contador ve Estaban Chaves arasındaki üçüncülük yarışında deneyimli bisikletçi Contador, bugünkü etabı 8. sırada bitirdi ve son iki güne Kolombiyalı rakibinin 1:11 önünde girmeyi başardı.
La Vuelta 2016'nın genel klasman liderini belirleyecek olan 193 km uzunluğundaki 20. etap, yarın Benidorm ve Ejercito del Aire arasında yapılacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam