Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wout Poels, Liège–Bastogne–Liège'de unvanını koruyamayacak

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 12/04/2017 - 21:14 GMT+3

Diz sakatlığını atlatamayan Wout Poels'un Ardennes Klasikleri'nde yarışamayacağı açıklandı.

Poels sur les routes du Tour de France 2015

Görsel kaynağı: Eurosport

Liège–Bastogne–Liège'de geçtiğimiz sezon zafere ulaşan Team Sky bisikletçisi Wout Poels'un dizindeki sakatlık sebebiyle, bu pazar Amstel Gold Race ile başlayacak Ardennes Klasikleri'nde yarışamayacağı açıklandı.
Şubat ayı sonunda geçirdiği sakatlık sonrası tam randımanlı çalışmalara yeni başladığını belirten Hollandalı bisikletçi, "Ardennes Klasikleri'nde başarılı olmak için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmeniz gerekir. Bu da saatlerce bisiklet üzerinde zaman geçirmek demek. Fakat ben böyle saatlik antrenmanlara ancak geçen hafta başlayabildim." dedi.
Valencia Turu ve Ruta del Sol'de genel klasmanı ilk 5'te tamamlayarak sezona iyi bir başlangıç yapan 29 yaşındaki Poels, uzun süredir yarışamadığı ve antrenman yapamadığı için hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi. Poels, yarışlara dönüş için 25-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Romandie Turu'nu hedeflediğini sözlerine ekledi.
Poels'un yokluğunda Team Sky'ın Ardennes Klasikleri için en büyük umudu, bu sezon Milan-San Remo'yu da kazanmayı başaran Michal Kwiatkowski.
Wout Poels'un yanı sıra Ardennes Klasikleri'nin bir diğer iddialı ismi Julian Alaphilippe de dizindeki sakatlık sebebiyle yarışlardan çekildiğini açıklamıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam