Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gilbert yarıştan çekildi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 09/03/2016 - 13:02 GMT+2

BMC'nin Belçikalı bisikletçisi Philippe Gilbert, geçirdiği hastalık sebebiyle Paris-Nice yarışının üçüncü etabında yer almayacak.

Philippe Gilbert (BMC) ne participera pas au prochain tour de France

Görsel kaynağı: AFP

Tom Boonen başta olmak üzere hava şartları sebebiyle sporculardan tepki çeken Paris-Nice yarışında kötü havanın kurbanlarından birisi de Philippe Gilbert oldu.
Takım doktoru Dario Spinelli, ''Phil'in durumunda fazla endişe edecek bir şey yok. Ancak ilk üç günde olan soğuk hava ve karın Gilbert'in durumunu ağırlaştırdı ve yarışa devam etmeyecek'' diyerek Belçikalının yarıştan çekildiğini duyurdu. Böylelikle Rohan Dennis'in kadrodan çıkmasının ardından Gilbert'i de kaybeden BMC'nin genel klasmandan bir beklentisi kalmadı.
İlk hedefi Milano-San Remo
İlk üç gün sonunda genel klasmanda 104. sırada olan Gilbert, yarışın lideri Michael Matthews'in 4 dakika 40 saniye arkasında yer alıyordu. Omloop Het Nieuwsblad ve Le Samyn'in ardından art arda üçüncü yarışından da çekilen Gilbert, bu sezonki ilk hedefi olan Milano-San Remo'ya kadar hazır hale gelmek isteidiğini söyledi. Bu sene 107. düzenlenecek olan Milano-San Remo yarışı 19 Mart'ta koşulacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam