Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Paris-Nice'te zaferin adı Demare!

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 07/03/2016 - 17:51 GMT+2

Paris-Nice yarışında heyecan dozajı yüksek bir sprint bitişine sahne olan ilk etabı FDJ'nin Fransız sprinteri Arnaud Demare kazandı.

Arnaud Démare (Fdj)

Görsel kaynağı: AFP

Paris-Nice'te ilk etap heyecanı geride kaldı. Code sur Vesgre-Vendome arasında koşulan 195 km uzunluğundaki etap, sprint bitişinde büyük çekişmeye sahne oldu.
1 km kapısında atak yapan Trek Segafredo'nun Belçikalı sporcusu Edward Theuns'ün nefesi bitiş çizgisine kadar yetmedi ve Team Sky'dan Ben Swift'in gerisinde kaldı. 2016 yılına formda giren Britanyalı son metrelere önde girerken, Arnaud Demare ve Nacer Bouhanni bir anda öne çıktı ve bitiş çizigisini ilk geçen isim 24 yaşındaki Arnaud Demare oldu. Podyumun ikinci sırasında Ben Swift yer alırken, üçüncü sırada Cofidis'in Fransız sprinteri Nacer Bouhanni aldı.
Demare'ın ilk zaferi
Paris-Nice'te ilk etap zaferini yaşayan Arnaud Demare, geçen sene Saint-Amand-Montrond''da biten ikinci etapta Andre Greipel'in arkasında kalarak podyumun ikinci sırasında yer almıştı.
Sarı mayo el değiştirmedi
Dün düzenlenen prologue etabının ardından sarı mayoyu sırtına geçiren Michael Matthews, ilk etabı 5. sırada bitirdi ve genel klasmandaki liderliğini Tom Dumoulin'in 3 saniye önünde devam ettirdi.
İlk etap sonunda oluşan sıralamayı ve genel klasmandaki son durumu görmek için tıklayınız
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam