Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bilbao: "Yarış süresinde etrafı izlemeye gayret ettim''

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 25/04/2016 - 17:39 GMT+3

Kapadokya etabını ilk sırada tamamlayan İspanya'nın Caja Rural takımından Pello Bilbao, takım olarak çok iyi iş çıkardıklarını söyledi.

Pello Bilbao

Görsel kaynağı: AA

Aldıkları etap galibiyetinin Caja Rural takımı için çok önemli olduğunu aktaran İspanyol bisikletçi, "Bu galibiyet, bizim için çok önemliydi. Takımım ve ben, bu tur için çok iyi motive olduk. Geçen yıl bu turda çok güzel başarılar elde etmiştik. Bu yıl da aynısının olmasını istiyoruz. Etap etap gideceğiz. Bugün çok iyi bir iş yaptık. Kazanmayı istemiştim, takımım da çok başarılıydı. Bugünkü zaferi takımımdan bir başkası da alabilirdi ama önemli olan Lampre-Merida'daki lideri (Niemiec) zor duruma sokmak ve onu geride bırakarak, takımımızdan birisinin kazanmasını sağlamaktı." diye konuştu.
Bilbao, Kapadokya'nın doğasından çok etkilendiğini anlatarak, "Yarış süresinde etrafı izlemeye gayret ettim. Çok enteresan ve güzel bir bölge. Daha önce Türkiye'de sadece İstanbul'a gelmiştim. Bugün gördüklerim karşısında, bu muhteşem yerleri görmek için yine gelmeyi istiyorum. Çok ilgi çekici ve dünyada her yerde bulunamayacak bir yer." değerlendirmesinde bulundu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam