Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 2013 - İkinci turda büyük kaza

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun ikinci etabının son kilometresinde çok büyük bir kaza yaşandı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Alanya - Antalya arasında koşulan ikinci etabın son kilometresinde inanılmaz bir kaza yaşandı.
Son kilometrede ön grupta bisikletçiler sprint finişine hazırlanırken yaklaşık 30 sporcunun karıştığı bir kaza meydana geldi. Ön gruptaki hemen herkes kazaya karışırken, favoriler de hasar alanlar arasındaydı.
Kazada ilk belirlemelere göre Bilanco Pro Cycling takımından Theo Bos ile iki bisikletçi daha yaralandı. Ambulanslarla kentteki hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gelen son bilgilere göre Avustralyalı bisikletçi Mark Renshaw'a boyunluk takılarak hastaneye kaldırıldı. Renshaw'un köprücük kemiğinin kırıldığı açıklandı.
Bir diğer ciddi sakatlık da Lotto Belisol'dan Jonas Van Genechten geçirdi. Belçikalının Tur'a devam etmesinin imkansız olduğu açıklandı.
İşte yürekleri ağıza getiren kaza:
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam