Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

tom daley twitter saldiri

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 31/07/2012 - 12:29 GMT+3

Erkekler 10 metre senkronize atlamada partneri Pete Waterfield ile dördüncü sırada kalıp hayal kırıklığı yaratan Britanya’nın madalya umudu Tom Daley, Twitter üzerinden saldırıya uğradı.

Tom Daley reacts after the synchronised 10m platform diving at London 2012 Olympics

Görsel kaynağı: Reuters

İlk üç atlayış sonrası ilk sırada bulunan Daley ve Waterfield, dördüncü atlayışlarında büyük bir hata yapmış ve yarışmayı podyumun dışında tamamlamıştı.
Mücadele sonrası Twitter’dan hayal kırıklığını belirten Daley, aldığı yorumlardan birini de takipçileriyle paylaştı. Rileyy_69 adlı kullanıcının yazdığı tweet’ler, Daley’nin “Umarım babanı hayal kırıklığına uğrattığının farkındasındır”, “Şu anda ağlamakla meşgul olmalısın”, “Sen erkeklerle yarışmaya çalışan bir çocuksun” şeklindeydi.
Daley’nin hayatına büyük bir etkisi olan ve kendi deyimiyle “ona gereken bütün ilhamı veren” babası Rob Daley geçtiğimiz yıl beyin kanserinden hayatını kaybetmişti.
Sosyal medyada büyük tepki çeken ve bir süre dünya gündemi listesinde kalan olay sonrası, tweet’in sahibi kullanıcı Rileyy_69 Daley’den özür dilese de, polis hesabın sahibi olduğu belirtilen 17 yaşındaki bir İngiliz’i gözaltına aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam