Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

1907 Fenerbahçe, Dünya Şampiyonası'nda son 16'da

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 29/09/2017 - 13:48 GMT+3

Çin’de gerçekleşen League of Legends Dünya Şampiyonası ön eleme aşamasında grubunu lider olarak tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor son 16 takım arasına kaldı.

Fenerbahçe E-Spor - 1907 Fenerbahçe

Görsel kaynağı: Eurosport

TBF 2017 Şampiyonu unvanıyla bu yıl Çin’de düzenlenen League of Legends Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden 1907 Fenerbahçe Espor, Brezilyalı rakibi Team oNe Esports’u 3-1’lik skorla mağlup ederek grup aşamasına yükseldi. Sarı lacivertli ekip, böylece dünyanın en iyi 16 takımı arasında yer alarak kupa için mücadele etmeye hak kazandı.
Şampiyonanın ön eleme aşamasında aldığı galibiyetlerle grubunu lider olarak tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor, rakibi karşısındaki 5 maçlık seride üstünlüğü elden bırakmadı ve 3-1’lik skorla grup aşamasına yükselen taraf oldu. Böylece sarı lacivertli ekip, namağlup tamamladığı Rift Rivals bölge turnuvası ve League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017 Türkiye Büyük Finali şampiyonluğunun ardından, kurulduğu ilk yılda parlak bir başarıya daha imza attı.
Dünya Şampiyonası 5 Ekim'de başlıyor
Çekilen kurayla League of Legends Dünya Şampiyonası grup aşamasında C grubuna yerleşen 1907 Fenerbahçe’nin rakipleri G2 Esports, Royal Never Give Up ve Samsung Galaxy oldu.
5-15 Ekim tarihleri arasında oynanacak grup aşamasının açılış maçı 5 Ekim Perşembe günü sabah saat 10.30’da 1907 Fenerbahçe Espor ve Royal Never Give Up arasında oynanacak.
Grup aşaması sonunda dört grubun ilk ikiye giren takımları çeyrek finale yükselecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam