Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

McLaren, Malezya'ya doğru

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/04/2011 - 14:19 GMT+3

McLaren’in müdürü Jonathan Neale, Mercedes ve Ferrari’nin gelecek yarışlarda Avustralya’dakine nazaran daha rekabetçi olacağını açıkladı.

McLaren F1 driver Lewis Hamilton of Britain drives during a training session at Catalunya's racetrack in Montmelo, near Barcelona

Görsel kaynağı: Reuters

McLaren’in müdürü Jonathan Neale, araçları üzerinde uzun süre çok sıkı çalıştıklarını belirtti ve “Her ne kadar kadar Avustralya’da yarışı kazanamamış olsak da aracımızın performansından memnun kaldık. Özgüvenimizi tazelemiş olduk. Ama bir dakika olsun Ferrari ya da Mercedes’in en iyi hallerini gördüğümüzü düşünmedik. İki takım olarak, birbirimizi kış testleri boyunca dikkatlice izledik ve eminim ki şu an iki takım da daha iyi durumda” açıklamasını yaparken, takımın yine de yeterince tatmin olmadığını, Redbull’u yakalamak için daha yapılması gereken çok şey olduğunu ifade etti.
"İlk sırada olmadığımız sürece ‘Mutluyuz’ demeyeceğim. En hızlı araca sahip olmadık şu anda da olduğumuzu söyleyemeyeceğim. Önümüzdeki birkaç yarışta Lewis ve Jenson’ın kazanması için çok sıkı çalışıyoruz. İtiraf etmeliyim ki daha yapılması gereken çok sayıda iş var. Tabii ki araçta memnun olduğumuz kısımlar var ama her şey yarışta aracı nasıl ‘En iyi hale getiririz’ ile alakalı” açıklamasını yapan Neale, pist ve havanın durumuyla ilintili olarak, Malezya’da kazanabileceklerinden çok da emin değil.
Malezya Grand Prix'si 10 Nisan’da yapılacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam